För privatpersoner


 

Din hjälpande hand i vardagen

Det är inte bara företag med kontorslokaler och butikslokaler som behöver hjälp med städning. Vi lever hektiska liv och det är massor av saker som ska hinnas med under de timmar av dygnet som man är vaken – och att ha fint hemma är en hög prioritering för många trots att städning är både tråkigt och tidskrävande. Just hemstädning är en sådan grej som par tjafsar om, som dränerar en på energi och som man helst av allt helt hade sluppit.

Ryderiet erbjuder städtjänster åt företag men också åt privatpersoner och den hjälp vi kan ge är både flexibel och omfattande; den baseras alltid på de behov som just du har.

Flyttstädning

När man ska flytta finns det en miljon saker att hålla reda på och man får inte en lugn stund på flera veckor innan och efter flyttdatumet. Flyttstädningen är inte sällan det absolut värsta momentet så är det något du ska slussa över på ett proffs så är det just denna bit.

Vi på Ryderiet fixar din flyttstädning på professionellt vis, med oss kan du helt släppa detta stressmoment. 

Hemstädning & storstädning

Vi städar givetvis gärna ditt hem även när du trivs i det och inte har någon ambition alls på att lämna det. Vi kan städa hemma hos dig så ofta eller sällan du känner för och vi lägger fokus på de delar som du upplever vara viktigast. Vi erbjuder flexibla tider och alltid samma höga kvalitet.

Vi kommer givetvis också med det tunga artilleriet när det är dags för årets storstädning!

Vidare kan vi assistera med andra hushållsnära tjänster som strykning, lätt trädgårdsarbete och matvaruhandling – allt för att din vardag ska bli mer njutbar!

Kontakta oss!

Välkommen till oss!

Ryderiet

0768-87 65 78
[email protected]


Nöjda kunder

Nöjda kunder

© 2024 Kontorsstädninglund.com. Alla rättigheter förbehållna.