Om oss


 

Vi håller efter er

Det är aldrig så att någon vill leva i ostädade miljöer, men det smutsas ner snabbt och det behövs inte mycket för att det som återigen ska bli rörigt. På arbetsplatser är det extra viktigt att ordning hålls, annars är det lätt hänt att arbete blir lidande. Saker som kreativitet och inspiration upprätthålls mycket bättre i trivsam miljö, samtidigt ska ingen arbetstid gå till spillo för att man hela tiden måste lägga tid på att ställa saker i ordning och städa.

Det är här som vi på Ryderiet kommer in i bilden. Vi har städat kontor i Lund ända sedan starten som städföretag och det är något av vår specialitet. Vår personal städar snabbt och effektivt och alltid med stor respekt för ordning.

Material och produkter

När du anlitar oss för att ansvara för er kontorsstädning så behöver du därefter inte tänka på någonting som rör städningen av ert kontor. Vi ansvarar för att ha med oss de redskap och produkter som behövs för att städningen ska genomföras på effektivt vis.

Vi har höga ambitioner och använder moderna städmetoder, dessutom ger vi hundra procent nöjd kund-garanti. Det finns ingen risk att ni inte kommer att känna er helt nöjda med vår insats.

Mer än kontorsstädning

Även om kontorsstädning är något av en specialitet hos oss på Ryderiet så erbjuder vi även andra städtjänster åt både företag och privatpersoner. Vi är flexibla både gällande tider och tjänster, bara fråga så gör vi allt för att hitta en perfekt lösning.

Varmt välkommen till oss på Ryderiet!

Kontakta oss!

Välkommen till oss!

Ryderiet

0768-87 65 78
[email protected]


Nöjda kunder

Nöjda kunder

© 2024 Kontorsstädninglund.com. Alla rättigheter förbehållna.